Nieuwsoverzicht‎ > ‎

Aanwezigen tijdens de koor- en samenzangavond in “de Werelt” te Lunteren hebben genoten.

Geplaatst 31 aug. 2017 12:10 door Webmaster EMK   [ 31 aug. 2017 12:10 bijgewerkt ]
Terwijl de regen op 30 augustus ’s avonds met bakken uit de hemel kwam, was het in het congrescentrum De Werelt in Lunteren warm en sfeervol tijdens het optreden van het Ermelo’s MannenKoor. Speciaal voor ouderen en mensen die in het dagelijks leven extra zorg of begeleiding nodig hebben, was deze avond georganiseerd. Tijdens zijn openingswoord liet de EMK-voorzitter weten dat het EMK daar alweer voor de 4e keer ging optreden. Het werd een gevarieerde avond waarbij het koor veel bekende, Nederlandstalige liederen zong. Ook samenzang stond op het programma. Tevens waren er twee muzikale intermezzo’s, verzorgd door de EMK-dirigent Ab Weegenaar (fagot) en de vaste begeleider van het koor Bert Elbertsen (piano). Na het slotlied van het Ermelo’s MannenKoor, een woord van dank en een dankbaar applaus, was er nog een gezellig samenzijn met de gasten en de Ermelose vrijwilligers onder het genot van een drankje.