Nieuwsoverzicht‎ > ‎

Bloemen- en plantenmarktmarkt EMK; een kleurrijke bloemenzee

Geplaatst 30 apr. 2017 01:38 door Webmaster EMK   [ 30 apr. 2017 01:39 bijgewerkt ]
Zaterdag 13 mei zal het Ermelo’s MannenKoor weer op hun bekende plek op het Pauwenplein aanwezig zijn met een diversiteit aan bloemen en planten. Daar het de volgende dag  Moederdag is, dus een mooie gelegenheid om bloemen, planten en/of een mooi stukje te kopen voor je moeder, je vrouw of jezelf. Van ’s ochtends vroeg tot laat in de middag trekken veel mensen langs, die met hun gekochte bloemen en planten naar huis gaan. En mocht het niet lukken om deze zelf mee te nemen naar huis, dan zijn de mannen van het koor bereid om de bestellingen bij u thuis te bezorgen, mits men uiteraard in de directe omgeving van Ermelo woont. Dit jaar is het aanbod van bloemen en planten weer enorm, er zit dus altijd iets naar ieders smaak tussen. Daar de bloemen en planten rechtstreeks van de veiling komen, zijn deze eerst gekeurd door de keurmeesters. Verser en mooier kan dus niet. De bloemen- en plantenmarkt van het EMK is altijd één van de meest kleurrijke attracties van Ermelo.