Nieuwsoverzicht‎ > ‎

Een zonnige bloemen- en plantenmarktmarkt Ermelo’s MannenKoor

Geplaatst 9 mei 2016 01:23 door Henk van Diermen   [ 9 mei 2016 01:24 bijgewerkt door Webmaster EMK ]

Op alle fronten mag de bloemen- en plantenmarkt van het EMK zonnig genoemd worden. Het weer was de hele dag prachtig, het totale aanbod er stralend uit, het humeur van de EMK-verkopers was opperbest, alle kopers waren tevreden en de opbrengst was buitengewoon goed te noemen. Kortom, alle ingrediënten waren zaterdag 7 mei aanwezig om te spreken van zeer geslaagde dag.

Voordat Ermelo ontwaakte waren enkele leden al druk doende  om alles te prijzen en uit te stallen. Zij stonden dan ook op tijd klaar om de eerste kopers te helpen. De gehele dag door was er belangstelling voor de vele soorten zomerbloeiers, de speciale “Moederdag” attenties, de leuke boeketten, de  opgemaakte schaaltjes en andere verrassingen. Sommige klanten waren zo enthousiast over het totale aanbod, dat zij meer kochten dan dat ze konden vervoeren. En ook hiervoor had het EMK een oplossing; de EMK-bezorgservice. Van een ieder die uit de omgeving van Ermelo kwam en niet in staat was om de gekochte bloemen en planten zelf mee te nemen, werd hun bestelling gratis thuisbezorgd. Een service die enorm werd gewaardeerd. Tegen het sluiten van de markt was er veel verkocht. Willem Ros, de organisator van deze EMK-bloemen- en plantenmarkt, had daar dan ook een tevreden gevoel over. Later op de avond zelfs een zeer tevreden gevoel, toen bleek dat de opbrengst van de EMK-bloemen- en plantenmarkt uitstekend was te noemen. Een ieder die zijn/haar steentje heeft bijgedragen aan deze bloemen- en plantenmarkt ……, enorm bedankt.