Nieuwsoverzicht‎ > ‎

“Komt allen tezamen”

Geplaatst 11 nov. 2016 05:31 door Webmaster EMK   [ 29 dec. 2016 10:49 bijgewerkt ]
Met deze samenzang wordt het kerstconcert van het Ermelo’s MannenKoor aangevangen op zaterdag 17 december in de Immanuelkerk te Ermelo. Het belooft een zeer gevarieerd programma te worden waarbij het EMK bij bepaalde liederen zal worden begeleid door de sopraan Dapne Visser en een samengesteld orkest bestaande uit leden van het Harderwijks Strijkorkest o.l.v. Renée Klaassen. Tevens verlenen Eveleyn Heuvelmans (hobo) en Olivier Bruning (fluit) hun medewerking. Op veler verzoek zal het EMK het “Hallelujah” van Händel nogmaals uitvoeren. Het EMK staat onder leiding van Ab Weegenaar, de muzikale begeleiders zijn Wim Kroon (orgel) en Erik-Jan van der Hel (vleugel). De aanvang van het kerstconcert is 20.00 uur, de deuren van de Immanuelkerk zijn om 19.30 uur geopend. De toegang is gratis. Wel zal er een collecte worden gehouden ter bestrijding van de kosten. Iedereen is van harte welkom ……. Komt allen tezamen.