Nieuwsoverzicht‎ > ‎

Paaszang Ermelo’s MannenKoor

Geplaatst 1 mrt. 2016 02:33 door Webmaster EMK   [ 29 dec. 2016 09:55 bijgewerkt ]
Ook dit jaar wordt de traditie voorgezet en organiseert het EMK op 2e paasdag (28 maart) hun paaszang. Zij hebben hiervoor weer een mooi repertoire ingestudeerd. Samenzang staat ook op het programma evenals een muzikale bijdrage van Cas en Ivo Buma. De paaszang begint om 10.00 uur en vanaf 09.30 uur zijn de deuren van de Immanuelkerk geopend. Dominee is Ds. Joz. A. de Koeijer. Het EMK staat o.l.v. Wiebren Buma en de begeleiding op piano is in handen van Bert Elbertsen. Wim Kroon bespeelt het orgel tijdens de samenzang. De toegang is gratis. Tijdens de paaszang wordt er echter wel gecollecteerd voor een goed doel. De collecte is dit jaar bestemd voor de jongeren van de hervormde en gereformeerde kerk uit Ermelo, die komende zomer op werkvakantie gaan naar Bulgarije respectievelijk Oeganda. Zij gaan in de beide landen bouwactiviteiten verrichten en onderwijs geven. Voor de collecte zullen zij een nadere toelichting geven. Wellicht dat zij ook nog een kleine muzikale bijdrage leveren. Paaszang Ermelo’s Mannenkoor….. u bent van harte welkom om te komen luisteren en te zingen.