Nieuwsoverzicht‎ > ‎

Proefdirecties EMK gestart.

Geplaatst 5 feb. 2016 08:45 door Webmaster EMK   [ 29 dec. 2016 09:54 bijgewerkt ]
Nadat op maandagavond 07 september 2015 de EMK-dirigent Wiebren Buma de aanwezige leden liet weten dat hij zal stoppen als dirigent, heeft het bestuur een draaiboek gemaakt om zijn vervanging te regelen. Er werd een advertentie gemaakt voor het dirigenten vakblad, nadere informatie over het EMK en de vacature op de EMK-website geplaatst en een sollicitatiecommissie, bestaande uit leden van het EMK en een bestuurslid, samengesteld. Tot 10 december 2015 hadden belangstellenden de tijd om te solliciteren. De sollicitatiecommissie heeft zich aansluitend gebogen over de aanmeldingen en een eerste selectie gemaakt. Vervolgens is er met alle geselecteerde kandidaten gesproken, waarna de commissie hun bevindingen aan het bestuur heeft gerapporteerd. Het bestuur heeft dit advies opgevolgd en de kandidaten uitgenodigd voor een zgn. proefdirectie. Deze zijn inmiddels gestart. Eind februari  is de laatste kandidaat aan de beurt. De verwachting is dat niet lang daarna bekend zal worden wie de nieuwe dirigent van het Ermelo’s MannenKoor wordt.