Nieuwsoverzicht‎ > ‎

Rabobank Clubkas Campagne

Geplaatst 10 feb. 2016 11:28 door Webmaster EMK   [ 29 dec. 2016 09:54 bijgewerkt ]
Voor de tweede keer organiseert Rabobank Randmeren de Rabobank Clubkas Campagne. Hiermee ondersteunen zij het verenigingsleven in Bunschoten, Ermelo, Harderwijk en Putten. Rabo Randmeren stelt dit jaar voor deze campagne een bedrag van € 50.000,- beschikbaar. Dit bedrag wordt verdeeld onder de deelnemende verenigingen in de regio. In de Clubkas Campagne bepalen de leden van de Rabobank middels een online stemming hoeveel geld er naar iedere deelnemende club gaat. Inmiddels heeft het Ermelo’s MannenKoor zich al ingeschreven. Vanaf 7 maart kunnen de leden van de Rabobank hun stem uitbrengen op de club die zij een warm hart toedragen. Iedere stem is geld waard. In 2015 was een stem bijna € 10,00 waard. Dit leverde het EMK toen het mooie bedrag op van € 891,00. Ook dit jaar geldt …. hoe meer stemmen het EMK ontvangt, hoe hoger het geldbedrag is dat in onze clubkas wordt gestort. Evenals vorig jaar vragen wij u wederom om tijdens de stemperiode ook op ons te stemmen. Maar niet alleen uw stem is belangrijk. Ook die van familie, vrienden, buren en kennissen. Kortom, we hebben iedereen nodig om een zo hoog mogelijk bedrag te verdienen. Bent u wel klant bij de Rabobank maar nog geen lid, dan kunt u zich kosteloos als lid aanmelden (via internetbankieren of de Rabo Bankieren App). Doe dat dan voor 24 februari a.s. want dan kunt u nog meestemmen met de Clubkas Campagne van dit jaar. Mag het EMK weer op u rekenen? Alvast bedankt!