Nieuwsoverzicht‎ > ‎

Recordopbrengst bloemen- en plantenmarkt EMK

Geplaatst 15 mei 2017 01:05 door Webmaster EMK   [ 15 mei 2017 01:05 bijgewerkt ]
Zelfs één flinke regenbui weerhield de EMK-verkopers er niet van om zaterdag 13 mei vol enthousiasme de diversiteit aan bloemen, planten en mooi opgemaakte stukjes tijdens de EMK-bloemenmarkt aan de man te brengen. Veel mannen en kinderen, op zoek naar een cadeautje voor Moederdag, gingen dan ook tevreden naar huis. Maar ook de dames lieten zich niet onbetuigd; ook zij kochten het nodige om hun huis of tuin op te fleuren. De bezorgdienst van het EMK had dan ook hun handen vol om de grotere bestellingen netjes thuis af te leveren. Een zeer gewaardeerde service van het mannenkoor. Bij het sluiten van de markt was het opruimen zo gebeurd. Er was nl. nog amper handel over. Na het minnen en plussen bleek er sprake van een recordopbrengst. Het Ermelo’s MannenKoor kan dus spreken van een zeer geslaagde bloemenmarkt. Een ieder die zich voor en/of op deze dag heeft ingezet, enorm bedankt.