Nieuwsoverzicht‎ > ‎

Vooraankondiging Rabobank Clubkas Campagne

Geplaatst 15 sep. 2017 07:52 door Webmaster EMK   [ 15 sep. 2017 07:52 bijgewerkt ]
Ook dit jaar organiseert Rabobank Randmeren weer een Clubkas Campagne voor deelnemende verenigingen en stichtingen uit o.a. Ermelo. Er is hiervoor een totaalbudget gereserveerd van maar liefst € 70.000,=. Gezien het succes voor het EMK vorig jaar, is het ook nu weer een unieke kans om extra geld te verdienen voor de EMK-kas.  Maandagavond 25 september as. gaat een afvaardiging van het koor naar een bijeenkomst van de Rabobank Randmeren, waar o.a. adviezen worden gegeven hoe men het beste actie kan voeren voor een zo hoog mogelijke opbrengst. Nadere informatie volgt de komende tijd via de EMK-website, Facebook en e-mail.