Nieuwsoverzicht‎ > ‎

Waardering paaszang EMK

Geplaatst 3 apr. 2018 03:35 door Webmaster EMK   [ 3 apr. 2018 03:35 bijgewerkt ]
Met medewerking van het tienerkoor Viva en het damesensemble Viva Voce van de Veluwsche Sanghertjes, presenteerde het Ermelo’s MannenKoor een geslaagde paaszang op paasmaandag 2 april in de Immanuelkerk. Alle koren wisten met hun liederen de aanwezige toehoorders te boeien. Bij enkele liederen zongen de koren ook samen. Eveneens stond samenzang op het programma. De toegang voor deze paaszang was gratis. Voor een goed doel (De Flame Foundation te Putten) werd er echter een collecte gehouden. Namens deze foundation legde Bert Enserink in vogelvlucht uit waar en hoe het geld zal worden besteed. De collecte leverde het mooie bedrag van € 1265,00 op, waarmee de Flame Foundation enorm blij was. Het EMK stond onder leiding van Ab Weegenaar, de Veluwse Sanghertjes onder leiding van Gijs Evers. De muzikale begeleiding was in handen van Sander van Houten (orgel) en Marten Kamminga (piano). Ds. Wim Scheltens (Lunteren) verzorgde de meditatie op een luchtige wijze. Na afloop spraken velen hun waardering uit voor deze paaszang. “Gevarieerd”, “mooi en met plezier gezongen”, “herkenbaar EMK” waren slechts enkele positieve opmerkingen.