Nieuwsoverzicht‎ > ‎

Zang- en muziekavond Opstandingskerk ’s Heeren Loo

Geplaatst 29 okt. 2016 06:17 door Webmaster EMK   [ 29 dec. 2016 09:52 bijgewerkt ]
Tijdens de zang- en muziekavond op woensdag 26 oktober jl. in de Opstandingskerk op ’s Heeren Loo, kon het Ermelo’s MannenKoor weer rekenen op veel enthousiaste aanwezigen. Deze zang- en muziekavond is dan ook speciaal bedoeld voor de cliënten van ‘s Heeren Loo. Het moment dat dirigent Ab Weegenaar het eerste lied wilde gaan dirigeren, werd hem daarbij al hulp aangeboden door een cliënt. “Moet ik even helpen? Dat kan ik wel hoor” klonk het overtuigend. De avond, gepresenteerd door Gert Kwant (ouderling), was er samenzang en zong het EMK veel bekende liederen. Na de slotzang  klonk er applaus voor het EMK. Men had genoten. De muzikale begeleiding, op piano en orgel, was ook nu weer in handen van Bert Elbertsen.

De Opstandingskerk in Ermelo is een trouw bezochte locatie door cliënten, vrijwilligers, familie en bewoners van Ermelo en één van de beeldbepalende gebouwen van het zorgpark Ermelo. Zij diende eerst als wijkgebouw van één van de gereformeerde kerken van Ermelo, maar is al vele jaren in gebruik voor de bewoners van ’s Heeren Loo.