Nieuwsoverzicht‎ > ‎

Concert in koepel dolfinarium Harderwijk

Geplaatst 20 okt. 2016 03:01 door Webmaster EMK   [ 20 okt. 2016 10:34 bijgewerkt ]

Het Ermelo’s MannenKoor zal op vrijdag 4 november acte de présence geven bij een concert in de koepel van het dolfinarium in Harderwijk. Het concert is voor de Stichting Vrienden van St Jansdal Ziekenhuis. Eveneens laten de koren Praise-koor Menorah, Gospelkoor Inspiration en het Interkerkelijk Koor, allen uit Harderwijk, van zich horen. Ook Gelre Brass Harderwijk, Yta van de Zwaag op hobo, Wilma Schouten op dwarsfluit en de sopraan Ruzanne Nahapetjan zijn te gast, evenals Jan Vayne. Het EMK staat dit keer onder leiding van Wiebren Buma en wordt begeleid door Bert Elbertsen op orgel en vleugel. Het concert begint om 20.00 uur. De kaarten kosten € 10,00 en € 5,00 voor kinderen t/m 12 jaar en zijn vooraf te bestellen via koorconcertharderwijk@gmail.com.