donderdag 9 juli 2020
 

Kerstconcert in Kerkelijk Centrum

Ermelo, 6 dec. 2010 -
Zaterdag 18 december geeft het Ermelo’s MannenKoor een kerstconcert in het Kerkelijk Centrum aan Jeugdkant 14.
Het koor brengt zowel bekende als nieuwe kerstliederen ten gehore en staat onder leiding van Wiebren Buma. Het orgel en de piano worden bespeeld door Erik-Jan van der Hel. Een kerstconcert dat extra wordt opgeluisterd door trompettiste Daniëlle Egberts en harpiste Saskia Kingma.
Het concert begint om 20.00 uur, vanaf 19.30 uur is de kerkzaal geopend. De toegang is 5 euro. Daniëlle Egberts en Saskia Kingma Daniëlle Egberts heeft gestudeerd aan het Conservatorium van Amsterdam bij Peter Masseurs, solo trompettist van het Koninklijk Concertgebouw Orkest. Na het behalen van haar solistendiploma werkte ze als freelance musicus bij gerenommeerde orkesten zoals o.a. het Koninklijk Concertgebouw Orkest, het Rotterdams Philharmonisch Orkest en het Radio Filharmonisch Orkest. Ook heeft zij geremplaçeerd bij diverse ensembles zoals o.a. het Nederlands Kamer Orkest, Het Radio Kamer Orkest en het Asko Ensemble. Harpiste Saskia Kingma studeerde aan het Sweelinck Conservatorium te Amsterdam bij Edward Witsenburg. Meteen na haar eindexamen Uitvoerend Musicus werd zij aangesteld als harpiste bij het huidige Orkest van het Oosten in Enschede. Met dit orkest trad zij diverse malen als soliste op met o.a. de Dansen van Claude Debussy. Ook speelde zij in diverse orkesten zoals het Radio Philharmonisch Orkest,het Rotterdams Philharmonisch Orkest en het Koninklijk Concertgebouw Orkest. Ook in kamermuziekverband verleende zij haar medewerking aan cd-, radio- en televisieopnames. Saskia Kingma is als hoofdvakdocente Harp aan Codarts (het Rotterdams Conservatorium) verbonden. Daniëlle Egberts en Saskia Kingma vormen een veelzijdig duo.


 

Abonneer U vrijblijvend op onze Nieuwsbrief

Inloggen ledenportaal

Uw privacy

Bij elk bezoek aan onze site wordt automatisch uw (tijdelijke) ip-adres herkend en zo mogelijk de site of e-mail van herkomst. Wij bewaren en gebruiken deze gegevens niet als individuele (persoons)gegevens, maar alleen om de navigatie en bezochte pagina's van onze site te analyseren om hiermee de bekendheid, functionaliteit en inhoud van onze site (en e-mails) te kunnen verbeteren. Om onze dienstverlening te optimaliseren worden via onze site in zeer beperkte mate zogenaamde cookies op uw computer geplaatst. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat u bij een bezoek aan onze site niet herhaaldelijk dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Deze gegevens blijven op uw eigen computer en worden door ons niet voor andere doeleinden gebruikt. Overigens is hetgeen in cookies wordt opgeslagen mede afhankelijk van uw eigen browserinstellingen.

E-mailadressen

Wij bewaren en gebruiken uitsluitend e-mail adressen die rechtstreeks aan ons worden opgegeven of waarvan bij opgave duidelijk is dat ze aan ons worden verstrekt. Wij gebruiken een e-mail adres alleen waarvoor dit aan ons is opgegeven en voor zover daarvoor ook toestemming is verleend. Deze toestemming is te allen tijde weer in te trekken via onze site of door dit op een andere wijze aan ons mee te delen. Wij verstrekken nooit e-mail adressen aan derden t.b.v. commerciële doeleinden.
Als u wenst te reageren op ons privacybeleid of als u vindt dat onze site of ons handelen hiermee niet in overeenstemming is, vragen wij u contact met ons op te nemen.

Reageren

In het geval dat wij uw informatie willen gaan gebruiken voor doeleinden, die (nog) niet zijn voorzien in dit privacybeleid, zullen wij dit vooraf meedelen, zodat u uw toestemming hieraan kunt onthouden. Op verzoek verlenen wij aan u toegang tot alle informatie die wij van u vasthouden en bieden wij u de mogelijkheid om eventuele onjuiste gegevens te corrigeren. Hiervoor kunt u contact met ons opnemen.

U kunt reageren door een e-mail te versturen naar het secretariaat.

Klik hier voor de volledige tekst van het privacybeleid van het Ermelo’s MannenKoor.