donderdag 9 juli 2020
 

Samenzang voor de Ouderen

16 april 2011 Maranathakerk 12Het Ermelo’s Mannenkoor o.l.v. Wiebren Buma, organiseert op zaterdag 5 april 2014 een koor- en samenzangmiddag
M.m.v. Wout en Jolanda van Veen: zang en muziek
Jelle Wiersma: orgel
Begeleider EMK: Bert Elbertsen
Plaats: Maranathakerk te Ermelo
Aanvang: 15.00 uur

Deze middag wordt mede mogelijk gemaakt door uitvaartver. “De Varenhof” en is speciaal bedoeld voor ouderen die er liever ’s avonds niet meer op uit willen. Maar uiteraard is iedereen welkom.We hebben een programma samengesteld met veel mooie koormuziek en er is uiteraard samenzang.
Ook gaan we deze middag even terug naar de tijd dat er thuis nog rondom het harmonium gezongen werd.De mannen van het Ermelo’s Mannenkoor halen en brengen de bewoners van De Dillenburg, De Amaniet en De IJsvogel.Het koor heeft de beschikking over personenauto’s, personenbusjes, een rolstoelbus en het treintje (golfkarretje) van de St. Recreatievervoer ouderen.Mocht u niemand hebben om met u mee te gaan of kan men u niet brengen, bel dan 06-55863474 en dan regelen wij vervoer voor u. Zaterdag, 5 april 2014 15.00 uur in de Maranathakerk te Ermelo


 

Abonneer U vrijblijvend op onze Nieuwsbrief

Inloggen ledenportaal

Uw privacy

Bij elk bezoek aan onze site wordt automatisch uw (tijdelijke) ip-adres herkend en zo mogelijk de site of e-mail van herkomst. Wij bewaren en gebruiken deze gegevens niet als individuele (persoons)gegevens, maar alleen om de navigatie en bezochte pagina's van onze site te analyseren om hiermee de bekendheid, functionaliteit en inhoud van onze site (en e-mails) te kunnen verbeteren. Om onze dienstverlening te optimaliseren worden via onze site in zeer beperkte mate zogenaamde cookies op uw computer geplaatst. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat u bij een bezoek aan onze site niet herhaaldelijk dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Deze gegevens blijven op uw eigen computer en worden door ons niet voor andere doeleinden gebruikt. Overigens is hetgeen in cookies wordt opgeslagen mede afhankelijk van uw eigen browserinstellingen.

E-mailadressen

Wij bewaren en gebruiken uitsluitend e-mail adressen die rechtstreeks aan ons worden opgegeven of waarvan bij opgave duidelijk is dat ze aan ons worden verstrekt. Wij gebruiken een e-mail adres alleen waarvoor dit aan ons is opgegeven en voor zover daarvoor ook toestemming is verleend. Deze toestemming is te allen tijde weer in te trekken via onze site of door dit op een andere wijze aan ons mee te delen. Wij verstrekken nooit e-mail adressen aan derden t.b.v. commerciële doeleinden.
Als u wenst te reageren op ons privacybeleid of als u vindt dat onze site of ons handelen hiermee niet in overeenstemming is, vragen wij u contact met ons op te nemen.

Reageren

In het geval dat wij uw informatie willen gaan gebruiken voor doeleinden, die (nog) niet zijn voorzien in dit privacybeleid, zullen wij dit vooraf meedelen, zodat u uw toestemming hieraan kunt onthouden. Op verzoek verlenen wij aan u toegang tot alle informatie die wij van u vasthouden en bieden wij u de mogelijkheid om eventuele onjuiste gegevens te corrigeren. Hiervoor kunt u contact met ons opnemen.

U kunt reageren door een e-mail te versturen naar het secretariaat.

Klik hier voor de volledige tekst van het privacybeleid van het Ermelo’s MannenKoor.