donderdag 9 juli 2020
 

Bloemen- en plantenmarkt 2014 geslaagd, ondanks de regen

20Regen, heel veel regen viel er op zaterdag 10 mei in Ermelo en zeker op het Pauwenplein waar leden van het EMK hun best deden om, traditiegetrouw, op de dag voor Moederdag zoveel mogelijk planten en bloemen aan de man/vrouw te brengen. Met humor en kwinkslagen werd getracht om de mensen juist bij hen te laten kopen. Dat moest ook wel, want specifiek op deze dag wordt er bij de bloemenwinkels, tuincentra en andere verkooppunten in Ermelo veel bloeiend goed aangeboden. Als extra service bezorgde het mannenkoor daarom de gekochte waar gratis naar het huisadres van de koper, indien deze niet in staat bleek om dit zelf te vervoeren. Zo is er o.a. bezorgd bij De Croonenburgh en De Dillenburg. Om er voor te zorgen dat de verkopers het op deze regendag niet al te koud kregen werd er, na de koffie met heerlijke cupcakes en koeken, ook genoten van diverse kruidenbitters. Tegen het sluiten van de markt werden de bloemen en planten nog tegen gereduceerde prijzen aangeboden. Mede dankzij de “verbouwingsopruiming” bleek dat er aan het eind van de dag, tussen alle buien door, toch nog goed was verkocht. Nadat alles was opgeruimd en het Pauwenplein weer netjes aangeveegd, ging een ieder naar huis. Voor de kas en saamhorigheid was dit weer een zeer geslaagde bloemen- en plantenmarkt. Volgende jaar weer.


 

Abonneer U vrijblijvend op onze Nieuwsbrief

Inloggen ledenportaal

Uw privacy

Bij elk bezoek aan onze site wordt automatisch uw (tijdelijke) ip-adres herkend en zo mogelijk de site of e-mail van herkomst. Wij bewaren en gebruiken deze gegevens niet als individuele (persoons)gegevens, maar alleen om de navigatie en bezochte pagina's van onze site te analyseren om hiermee de bekendheid, functionaliteit en inhoud van onze site (en e-mails) te kunnen verbeteren. Om onze dienstverlening te optimaliseren worden via onze site in zeer beperkte mate zogenaamde cookies op uw computer geplaatst. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat u bij een bezoek aan onze site niet herhaaldelijk dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Deze gegevens blijven op uw eigen computer en worden door ons niet voor andere doeleinden gebruikt. Overigens is hetgeen in cookies wordt opgeslagen mede afhankelijk van uw eigen browserinstellingen.

E-mailadressen

Wij bewaren en gebruiken uitsluitend e-mail adressen die rechtstreeks aan ons worden opgegeven of waarvan bij opgave duidelijk is dat ze aan ons worden verstrekt. Wij gebruiken een e-mail adres alleen waarvoor dit aan ons is opgegeven en voor zover daarvoor ook toestemming is verleend. Deze toestemming is te allen tijde weer in te trekken via onze site of door dit op een andere wijze aan ons mee te delen. Wij verstrekken nooit e-mail adressen aan derden t.b.v. commerciële doeleinden.
Als u wenst te reageren op ons privacybeleid of als u vindt dat onze site of ons handelen hiermee niet in overeenstemming is, vragen wij u contact met ons op te nemen.

Reageren

In het geval dat wij uw informatie willen gaan gebruiken voor doeleinden, die (nog) niet zijn voorzien in dit privacybeleid, zullen wij dit vooraf meedelen, zodat u uw toestemming hieraan kunt onthouden. Op verzoek verlenen wij aan u toegang tot alle informatie die wij van u vasthouden en bieden wij u de mogelijkheid om eventuele onjuiste gegevens te corrigeren. Hiervoor kunt u contact met ons opnemen.

U kunt reageren door een e-mail te versturen naar het secretariaat.

Klik hier voor de volledige tekst van het privacybeleid van het Ermelo’s MannenKoor.