woensdag 27 mei 2020
 

EMK zet de bloemetjes weer buiten

BloemenOp een enkele druppel na was het op zaterdag 09 mei overwegend droog op het Pauwenplein in Ermelo waar het Ermelo’s MannenKoor, alweer voor de 17e keer, hun bloemen- en plantenmarkt organiseerde. Zoals ieder jaar ook nu weer speciaal voor Moederdag. Dit jaar stond hun kraam dusdanig strategisch, dat het voor het winkelend publiek bijna onmogelijk was om ongezien door te lopen. Velen van hen kochten dan ook iets, zodat de voorraad bij het sluiten van de markt behoorlijk bleek geslonken. Was het weer iets beter geweest, dan zou de kans zelfs groot zijn geweest dat de meeste waar was verkocht. Het enthousiasme van de mannen was er niet minder om, maar koud weer brengt nu eenmaal minder mensen op de been. Geslaagd kun je de bloemen- en plantenmarkt dus zeker noemen. Er is dit jaar weer voor een mooi bedrag verkocht. Goed voor de clubkas. Een groot succes was de zgn. “glimlach actie”, die speciaal voor de leden is bedacht. Zij konden, tegen betaling, een kaartje invullen met een adres in Ermelo waar deze zaterdag, namens het EMK, een speciale bloemenaanbieding werd bezorgd. Een 4-tal bezorgers (ook EMK-leden) heeft maar liefst bij 58 adressen een mooi bakje met bloemen afgeleverd. Een actie die door de ontvangers zeer werd gewaardeerd. In 2016 is Moederdag op zondag 8 mei. Dat betekent dat het EMK op zaterdag 7 mei weer de meest verse, mooie en geliefde bloemen, planten en bloemstukjes gaat verkopen. Noteer deze datum alvast in uw agenda.


 

Abonneer U vrijblijvend op onze Nieuwsbrief

Inloggen ledenportaal

Uw privacy

Bij elk bezoek aan onze site wordt automatisch uw (tijdelijke) ip-adres herkend en zo mogelijk de site of e-mail van herkomst. Wij bewaren en gebruiken deze gegevens niet als individuele (persoons)gegevens, maar alleen om de navigatie en bezochte pagina's van onze site te analyseren om hiermee de bekendheid, functionaliteit en inhoud van onze site (en e-mails) te kunnen verbeteren. Om onze dienstverlening te optimaliseren worden via onze site in zeer beperkte mate zogenaamde cookies op uw computer geplaatst. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat u bij een bezoek aan onze site niet herhaaldelijk dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Deze gegevens blijven op uw eigen computer en worden door ons niet voor andere doeleinden gebruikt. Overigens is hetgeen in cookies wordt opgeslagen mede afhankelijk van uw eigen browserinstellingen.

E-mailadressen

Wij bewaren en gebruiken uitsluitend e-mail adressen die rechtstreeks aan ons worden opgegeven of waarvan bij opgave duidelijk is dat ze aan ons worden verstrekt. Wij gebruiken een e-mail adres alleen waarvoor dit aan ons is opgegeven en voor zover daarvoor ook toestemming is verleend. Deze toestemming is te allen tijde weer in te trekken via onze site of door dit op een andere wijze aan ons mee te delen. Wij verstrekken nooit e-mail adressen aan derden t.b.v. commerciële doeleinden.
Als u wenst te reageren op ons privacybeleid of als u vindt dat onze site of ons handelen hiermee niet in overeenstemming is, vragen wij u contact met ons op te nemen.

Reageren

In het geval dat wij uw informatie willen gaan gebruiken voor doeleinden, die (nog) niet zijn voorzien in dit privacybeleid, zullen wij dit vooraf meedelen, zodat u uw toestemming hieraan kunt onthouden. Op verzoek verlenen wij aan u toegang tot alle informatie die wij van u vasthouden en bieden wij u de mogelijkheid om eventuele onjuiste gegevens te corrigeren. Hiervoor kunt u contact met ons opnemen.

U kunt reageren door een e-mail te versturen naar het secretariaat.