woensdag 27 mei 2020
 

Seizoenstart 2016-2017 Ermelo’s MannenKoor

Start koor 2016Maandag 29 augustus 2016 beginnen de repetities weer van het Ermelo’s MannenKoor (EMK) o.l.v. Ab Weegenaar. De leden gaan dan starten met de voorbereiding van het kerstconcert (17 december 2016), maar ook van de overige geplande optredens t.w.: zondag 2 oktober, medewerking aan de Eredienst in Sonnevanck, woensdag 26 oktober, medewerking zangavond in de Opstandingskerk van ’s Heeren Loo en vrijdag 4 november, medewerking aan benefietconcert t.b.v. “De vrienden van St Jansdal” in het dolfinarium te Harderwijk. Ook verleent het EMK zijn medewerking op zaterdag 24 december aan de kerstnachtdienst in de Westerkerk. Bij het Ermelo’s MannenKoor zijn altijd nieuwe leden, jong en oud, van harte welkom. De repetitieavonden zijn, uitgezonderd het zomerreces, op maandag in de Immanuelkerk te Ermelo. We beginnen altijd om 19.45 uur. Om 21.00 uur is er een pauze en om 22.00 uur is de repetitie afgelopen. Wie dus van zingen en gezelligheid houdt, is van harte welkom. Eerst om te kijken en te luisteren en nadien hopelijk als nieuw lid. Wil je vooraf iets meer weten over het EMK, neem dan gerust contact op met de voorzitter Arnold Wijnsma, tel. 06-55863474, e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of kijk op deze website.


 

Abonneer U vrijblijvend op onze Nieuwsbrief

Inloggen ledenportaal

Uw privacy

Bij elk bezoek aan onze site wordt automatisch uw (tijdelijke) ip-adres herkend en zo mogelijk de site of e-mail van herkomst. Wij bewaren en gebruiken deze gegevens niet als individuele (persoons)gegevens, maar alleen om de navigatie en bezochte pagina's van onze site te analyseren om hiermee de bekendheid, functionaliteit en inhoud van onze site (en e-mails) te kunnen verbeteren. Om onze dienstverlening te optimaliseren worden via onze site in zeer beperkte mate zogenaamde cookies op uw computer geplaatst. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat u bij een bezoek aan onze site niet herhaaldelijk dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Deze gegevens blijven op uw eigen computer en worden door ons niet voor andere doeleinden gebruikt. Overigens is hetgeen in cookies wordt opgeslagen mede afhankelijk van uw eigen browserinstellingen.

E-mailadressen

Wij bewaren en gebruiken uitsluitend e-mail adressen die rechtstreeks aan ons worden opgegeven of waarvan bij opgave duidelijk is dat ze aan ons worden verstrekt. Wij gebruiken een e-mail adres alleen waarvoor dit aan ons is opgegeven en voor zover daarvoor ook toestemming is verleend. Deze toestemming is te allen tijde weer in te trekken via onze site of door dit op een andere wijze aan ons mee te delen. Wij verstrekken nooit e-mail adressen aan derden t.b.v. commerciële doeleinden.
Als u wenst te reageren op ons privacybeleid of als u vindt dat onze site of ons handelen hiermee niet in overeenstemming is, vragen wij u contact met ons op te nemen.

Reageren

In het geval dat wij uw informatie willen gaan gebruiken voor doeleinden, die (nog) niet zijn voorzien in dit privacybeleid, zullen wij dit vooraf meedelen, zodat u uw toestemming hieraan kunt onthouden. Op verzoek verlenen wij aan u toegang tot alle informatie die wij van u vasthouden en bieden wij u de mogelijkheid om eventuele onjuiste gegevens te corrigeren. Hiervoor kunt u contact met ons opnemen.

U kunt reageren door een e-mail te versturen naar het secretariaat.