vrijdag 10 juli 2020
 

Nieuwjaarsbijeenkomst 2017

Nieuwjars bijeenkomst 2017Dit jaar had de nieuwjaarsbijeenkomst van het EMK de thema’s “Van oud naar nieuw” en “Klaar voor het nieuwe jaar”. Evenals vorig jaar hadden de organisatoren Joop van de Heuvel en Rein Adams het bedrijfsrestaurant Bon Appétit PROSON op het terrein van Blindeninstituut Sonneheerdt Ermelo hiervoor geregeld. Veel leden, al dan niet met hun partners, en de beschermheer van het EMK (burgermeester André Baars) waren aanwezig en zorgden met z’n allen voor een gezellige en ontspannen sfeer. Bij binnenkomst werd een ieder verwelkomt met een drankje. Na het openingswoord van voorzitter Arnold Wijnsma, opende Joop het buffet. Ook dit jaar weer een goed verzorgde stamppot- of Indisch buffet. Nadat een ieder was uitgegeten, was het tijd voor een tweetal optredens. Jaap Bos vertelde enkele moppen en daarna was het de beurt aan een echte “cleaning clown”. Achter de rode neus van deze cleaning clown ging Theo van den Boom schuil, die de aanwezigen wist te vermaken met een geslaagd humoristisch optreden, waar ook solo- en samenzang een onderdeel van was. Tijdens het optreden werd er veel gelachen. Volgens de organisatoren een goede rede om de cleaning clown alvast te contracteren voor volgend jaar. Vervolgens werden de jubilarissen in het zonnetje gezet. Deze keer maar liefst 9 leden, waarvan 5 (Arthur Broekstra, Jos Harderman, Kees Kammeraat, Chiel Sinte Maartensdijk, Jan Vosselman) die 12,5 jaar lid zijn van het EMK, 3 leden (Nol Venus, Herbert Vermeul, Pieter Loer) 25 jaar en Jan Schoonewille die maar liefst al 40 jaar lid is. Voor een ieder had de voorzitter een persoonlijke noot waarvoor hij het archief had geraadpleegd. De 9 jubilarissen kregen ieder het bijbehorende schildje en een mooi bloemstuk, wederom verzorgd door Frouwkje Jonker. Tijd voor de grote loterij. Maar liefst 56 prijzen had de loterijcommissie dit jaar weer bijeen gesprokkeld. De winnende loten werden getrokken door Dineke Weegenaar, waarbij de één meer geluk had dan de ander. De winnaar van de 1e prijs (lang weekend of midweek in het appartement van Willem en Ina Ros) werd gewonnen door de 40-jarige jubilaris Jan Schoonewille en zijn vrouw. Deze prachtige prijs werd dit jaar overigens voor de 16e x door Willem en Ina beschikbaar gesteld, een geweldige geste. Nadat de spanning van deze loterij was weggeëbd, gingen de eersten naar huis. Langzaam maar zeker liep de zaal leeg, de diehards deden het licht uit.


 

Abonneer U vrijblijvend op onze Nieuwsbrief

Inloggen ledenportaal

Uw privacy

Bij elk bezoek aan onze site wordt automatisch uw (tijdelijke) ip-adres herkend en zo mogelijk de site of e-mail van herkomst. Wij bewaren en gebruiken deze gegevens niet als individuele (persoons)gegevens, maar alleen om de navigatie en bezochte pagina's van onze site te analyseren om hiermee de bekendheid, functionaliteit en inhoud van onze site (en e-mails) te kunnen verbeteren. Om onze dienstverlening te optimaliseren worden via onze site in zeer beperkte mate zogenaamde cookies op uw computer geplaatst. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat u bij een bezoek aan onze site niet herhaaldelijk dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Deze gegevens blijven op uw eigen computer en worden door ons niet voor andere doeleinden gebruikt. Overigens is hetgeen in cookies wordt opgeslagen mede afhankelijk van uw eigen browserinstellingen.

E-mailadressen

Wij bewaren en gebruiken uitsluitend e-mail adressen die rechtstreeks aan ons worden opgegeven of waarvan bij opgave duidelijk is dat ze aan ons worden verstrekt. Wij gebruiken een e-mail adres alleen waarvoor dit aan ons is opgegeven en voor zover daarvoor ook toestemming is verleend. Deze toestemming is te allen tijde weer in te trekken via onze site of door dit op een andere wijze aan ons mee te delen. Wij verstrekken nooit e-mail adressen aan derden t.b.v. commerciële doeleinden.
Als u wenst te reageren op ons privacybeleid of als u vindt dat onze site of ons handelen hiermee niet in overeenstemming is, vragen wij u contact met ons op te nemen.

Reageren

In het geval dat wij uw informatie willen gaan gebruiken voor doeleinden, die (nog) niet zijn voorzien in dit privacybeleid, zullen wij dit vooraf meedelen, zodat u uw toestemming hieraan kunt onthouden. Op verzoek verlenen wij aan u toegang tot alle informatie die wij van u vasthouden en bieden wij u de mogelijkheid om eventuele onjuiste gegevens te corrigeren. Hiervoor kunt u contact met ons opnemen.

U kunt reageren door een e-mail te versturen naar het secretariaat.

Klik hier voor de volledige tekst van het privacybeleid van het Ermelo’s MannenKoor.