vrijdag 10 juli 2020
 

Goed bezochte samenzangmiddag ouderen

Samenzang 2019 nPrachtig weer, een goede organisatie, blije mensen, saamhorigheid en mooie liederen waren de juiste ingrediënten om de samenzangmiddag voor ouderen in de Maranathakerk geslaagd te noemen. Voor aanvang reden de 3 gesponsorde rolstoelbussen en diverse auto’s door Ermelo om de belangstellenden op te halen, evenals een grote groep EMK-leden die dit lopend deden. Toen de samenzangmiddag even na 15.00 uur begon, was de kerk dan ook nagenoeg vol. Na een welkom door de voorzitter Arnold Wijnsma, waarin hij de sponsoren, organisatoren en medewerkenden bedankte voor het mede mogelijk maken van deze samenzangmiddag, werd begonnen met het programma. Gepresenteerd door Wout van Veen wisselden het EMK, samenzang en intermezzo’s van Wout en Jolanda van Veen elkaar af. Zoals afgesproken was het programma om klokslag 16.30 uur ten einde. Het applaus van de aanwezigen gaf aan dat men deze samenzangmiddag erg waardeerde. Uiteraard werd een ieder die was opgehaald, ook weer thuisgebracht. En wat is er nu een mooiere afsluiting dan de opmerking van een dame die in haar rolstoel naar huis werd gebracht: “Dank jullie wel voor deze geweldige middag, ik heb genoten”. En daar ging het om.


 

Abonneer U vrijblijvend op onze Nieuwsbrief

Inloggen ledenportaal

Uw privacy

Bij elk bezoek aan onze site wordt automatisch uw (tijdelijke) ip-adres herkend en zo mogelijk de site of e-mail van herkomst. Wij bewaren en gebruiken deze gegevens niet als individuele (persoons)gegevens, maar alleen om de navigatie en bezochte pagina's van onze site te analyseren om hiermee de bekendheid, functionaliteit en inhoud van onze site (en e-mails) te kunnen verbeteren. Om onze dienstverlening te optimaliseren worden via onze site in zeer beperkte mate zogenaamde cookies op uw computer geplaatst. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat u bij een bezoek aan onze site niet herhaaldelijk dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Deze gegevens blijven op uw eigen computer en worden door ons niet voor andere doeleinden gebruikt. Overigens is hetgeen in cookies wordt opgeslagen mede afhankelijk van uw eigen browserinstellingen.

E-mailadressen

Wij bewaren en gebruiken uitsluitend e-mail adressen die rechtstreeks aan ons worden opgegeven of waarvan bij opgave duidelijk is dat ze aan ons worden verstrekt. Wij gebruiken een e-mail adres alleen waarvoor dit aan ons is opgegeven en voor zover daarvoor ook toestemming is verleend. Deze toestemming is te allen tijde weer in te trekken via onze site of door dit op een andere wijze aan ons mee te delen. Wij verstrekken nooit e-mail adressen aan derden t.b.v. commerciële doeleinden.
Als u wenst te reageren op ons privacybeleid of als u vindt dat onze site of ons handelen hiermee niet in overeenstemming is, vragen wij u contact met ons op te nemen.

Reageren

In het geval dat wij uw informatie willen gaan gebruiken voor doeleinden, die (nog) niet zijn voorzien in dit privacybeleid, zullen wij dit vooraf meedelen, zodat u uw toestemming hieraan kunt onthouden. Op verzoek verlenen wij aan u toegang tot alle informatie die wij van u vasthouden en bieden wij u de mogelijkheid om eventuele onjuiste gegevens te corrigeren. Hiervoor kunt u contact met ons opnemen.

U kunt reageren door een e-mail te versturen naar het secretariaat.

Klik hier voor de volledige tekst van het privacybeleid van het Ermelo’s MannenKoor.