maandag 3 augustus 2020

EMK-bloemenmarkt 2020 gaat niet door

bloemenmarkt gaatniet doorOok het Ermelo’s MannenKoor heeft uiteraard te maken met de coronacrisis. Niet alleen de repetities liggen voor onbepaalde tijd stil, ook de activiteiten van het EMK staan voorlopig on hold. Tot onze grote spijt zal daarom ook onze bekende en altijd gezellige bloemenmarkt dit jaar geen doorgang vinden. Geen grootscheeps bloemenfestijn dus. Jammer, maar het is niet anders.En al zouden we op het laatste moment alsnog toestemming krijgen, dan nog hebben we besloten dit jaar de bloemenmarkt af te gelasten. Want hoe regel je de 1,5 meter afstand tussen de klanten en de hulpvaardige zangers, hoe ga je om met contant geld enz.. Daarnaast willen we solidair zijn met ondernemend Ermelo en maken we onze verenigingskas even ondergeschikt aan de situatie. Maar.....volgend jaar kunt u vast weer op ons rekenen, dan pakken we weer groots uit! Mocht u het EMK toch willen steunen? Altijd welkom als donateur! Namens het organisatiecomité EMK-bloemenmarkt.

Abonneer U vrijblijvend op onze Nieuwsbrief

Klik hier voor de volledige tekst van het privacybeleid van het Ermelo’s MannenKoor.