Dankdienst Dordrecht 05Op vrijdagavond 2 juni vindt er een prachtige Dankavond plaats in de Grote Kerk te Dordrecht met als thema ‘Naam boven alle namen’.

Onder leiding van dirigent Ab Weegenaar zal het Ermelo’s Mannenkoor samen met diverse musici, een prachtig pallet aan dankliederen ten gehore brengen. Naast Marco de Keizer, die het orgel bespeelt en tevens zijn 45-jarig jubileum als organist viert, zullen bekende musici hun medewerking verlenen. Martin Zonnenberg zal de vleugel bespelen en samen met dwarsfluitiste Marjolein de Wit de koor- en samenzang begeleiden. Daarnaast zal Laura van der Stoep als violiste samen met een strijkersensemble van Ars Musica een verrassende muzikale rol vervullen.

Tijdens de avond zal er een collecte gehouden worden voor familie Bals. Als gezin worden zij door Mission Aviation Fellowship (beter bekend als MAF) uitgezonden.

De avond duurt van 20.00 – 22.00 uur. Om zeker te zijn van een plaats, is het aanbevolen een gratis kaartje te reserveren via www.dankavond.nl.

Wellicht een goed idee om een dagje Dordrecht en omgeving mee af te sluiten!