Ook dit jaar stelt Rabobank Randmeren door Clubsupport geld beschikbaar om te investeren in lokale clubs en verenigingen. Het EMK doet natuurlijk weer mee en heeft in het verleden honderden euro’s opgehaald voor onze clubkas. Het is bekend: hoe meer stemmen, hoe meer geld. Leden van Rabobank Randmeren kunnen van 4 tot 25 oktober stemmen. Ben je wel klant maar geen lid dan kun je eenvoudig lid worden via de website van de RABObank https://www.rabo-clubsupport.nl/randmeren/lid-worden. Omdat alle stemmen tellen moedigen we je aan om niet alleen zelf te stemmen maar ook familie, buren, vrienden, collega’s enz. uit te nodigen om te stemmen op het EMK

Alvast BEDANKT voor uw stem en uw moeite!

Rabo 2021

Afgelopen maandag 13 september 2021 was er sinds lange tijd weer een repetitieavond van het Ermelo’s Mannenkoor. De laatste keer dat we repeteerden was op 2 maart 2020, ruim 1,5 jaar geleden dus. Iedereen weet wat er in maart 2020 gebeurde.

Nu stonden we er weer, weliswaar nog op 1,5 meter van elkaar in wat met enige fantasie een zigzagopstelling genoemd zou kunnen worden. En de repetitie was maar een uur en zonder pauze. Maar Ab was er weer en Bert was erbij, dus het was bijna ouderwets. Ook het aantal leden dat afwezig was in verband met vakantie week niet af van voorgaande jaren. En het zingen klonk best goed na zo’n lange onderbreking.

Het vooruitzicht dat de anderhalvemetermaatregel binnenkort vervalt geeft ons de hoop dat we dan weer normaal kunnen repeteren. We hebben er zin in!