Met het overlijden van Jaap Feenstra, heeft het EMK zijn oudste lid in leeftijd verloren. Jaap was een optimistisch en sportieve man, die genoot van het leven. Ook een betrokken man met oprechte interesse in het wel en wee van ons als EMK zangers. Het was warm en goed om te zien, dat wij als EMK in zo’n grote getale onze bijdrage mochten leveren aan de dankdienst voor zijn mooie leven op 29 april jl. Het “Abba Vader” wat wij bij het uitdragen van Jaap ten gehore mochten brengen, omvatte eigenlijk alles.
Als EMK, waar hij 22 jaar lid van is geweest, zullen we hem in dankbaarheid blijven gedenken.

Jaap

Geslaagde Paaszang

Een paar jaar achter elkaar mocht het niet en kon het niet. Maar dit jaar kwam er niets tussen en dus was er weer Paaszang op 18 april, tweede Paasdag. Het was heerlijk om weer als Ermelo’s Mannenkoor op te kunnen treden en samen te zingen met een bijna volle kerk. All4 One onder leiding van Erik Jan van der Hel leverde een belangrijke bijdrage en organist Sander van den Houten liet zijn virtuositeit op het orgel klinken.

De collecte bestemd voor jongeren van de Oude Kerk die in het najaar voor Mission Possible aan de slag gaan in Bulgarije bracht bijna €1000,- op. Hier zijn digitale overboekingen nog niet in meegeteld.

Mooi gezongen werd na afloop veelvuldig gehoord.

Paaszang 2022 03 3