maandag 3 augustus 2020
 

De vaste begeleider, organist en pianist, van het Ermelo's MannenKoor is Bert Elbertsen.
Bert werd geboren te Lunteren en al op jonge leeftijd bleek hij over muzikale gaven te beschikken. Bert begon met zijn studie aan het Conservatorium te Utrecht. Daar studeerde hij achtereenvolgens bij Theo Teunissen, Kees van Houten en Jan Raas, waar hij ook afstudeerde.

Als organist is Bert Elbertsen verbonden aan vele koren, waaronder o.a. de Verenigde Veluwse Koren, het Christelijk mannenkoor "Fontanus" uit Putten en tot slot het "Ermelo’s MannenKoor". Daarnaast is hij vaste organist in Bennekom. Daar bespeelt hij de orgels van de Oude Kerk en de Ichtuskerk.

Met diverse koren maakte Bert een concerttour naar o.a. Canada, Hongarije, Slowakije, Oostenrijk, Tsjechië, Duitsland en Roemenië. Bert ElbertsenMet het Ermelo's MannenKoor maakte hij in 2001 een succesvolle concertreis naar Canada en, ter gelegenheid van het 40 jarig jubileum, in september 2013 een reis naar Duitsland. Buiten deze reizen om speelde hij op diverse orgels in Frankrijk, Engeland, Amerika en Duitsland. 

Bert Elbertsen heeft vele CD's op zijn naam staan en wordt veel gevraagd voor soloconcerten en koorbegeleiding. Tevens is hij om de week de presentator van het orgelprogramma “Preludium”, dat door Veluwe FM wordt uitgezonden. Naast al deze activiteiten heeft hij ook een goedlopende lespraktijk voor orgel- en pianolessen in Ede. Sinds februari 2013 werkt hij als intonateur bij Content Orgels te Ermelo.


Website Bert Elbertsen

Inloggen ledenportaal

Uw privacy

Bij elk bezoek aan onze site wordt automatisch uw (tijdelijke) ip-adres herkend en zo mogelijk de site of e-mail van herkomst. Wij bewaren en gebruiken deze gegevens niet als individuele (persoons)gegevens, maar alleen om de navigatie en bezochte pagina's van onze site te analyseren om hiermee de bekendheid, functionaliteit en inhoud van onze site (en e-mails) te kunnen verbeteren. Om onze dienstverlening te optimaliseren worden via onze site in zeer beperkte mate zogenaamde cookies op uw computer geplaatst. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat u bij een bezoek aan onze site niet herhaaldelijk dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Deze gegevens blijven op uw eigen computer en worden door ons niet voor andere doeleinden gebruikt. Overigens is hetgeen in cookies wordt opgeslagen mede afhankelijk van uw eigen browserinstellingen.

E-mailadressen

Wij bewaren en gebruiken uitsluitend e-mail adressen die rechtstreeks aan ons worden opgegeven of waarvan bij opgave duidelijk is dat ze aan ons worden verstrekt. Wij gebruiken een e-mail adres alleen waarvoor dit aan ons is opgegeven en voor zover daarvoor ook toestemming is verleend. Deze toestemming is te allen tijde weer in te trekken via onze site of door dit op een andere wijze aan ons mee te delen. Wij verstrekken nooit e-mail adressen aan derden t.b.v. commerciële doeleinden.
Als u wenst te reageren op ons privacybeleid of als u vindt dat onze site of ons handelen hiermee niet in overeenstemming is, vragen wij u contact met ons op te nemen.

Reageren

In het geval dat wij uw informatie willen gaan gebruiken voor doeleinden, die (nog) niet zijn voorzien in dit privacybeleid, zullen wij dit vooraf meedelen, zodat u uw toestemming hieraan kunt onthouden. Op verzoek verlenen wij aan u toegang tot alle informatie die wij van u vasthouden en bieden wij u de mogelijkheid om eventuele onjuiste gegevens te corrigeren. Hiervoor kunt u contact met ons opnemen.

U kunt reageren door een e-mail te versturen naar het secretariaat.

Klik hier voor de volledige tekst van het privacybeleid van het Ermelo’s MannenKoor.