maandag 3 augustus 2020
 

Lid worden?

Herkent u dit:

  • Ik zou best lid willen worden van een mannenkoor, maar is dat wel iets voor mij?
  • Kan ik daar wel tijd voor vrij maken?
  • Ziet u er tegenop om zomaar binnen te lopen? 

Welnu, u bent niet de enige die zo denkt. Zo dachten namelijk veel leden voor ze bij het Ermelo’s MannenKoor (EMK) kwamen.Het EMK heeft altijd plaats voor zowel aspirant als ervaren zangers. Wilt u een repetitie bijwonen, neem dan contact met:

  • koormeester Henk Bronkhorst, telefoon: 06 - 12 311 816
  • de secretaris, e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ook kunt u één van de koorleden benaderen. Hij zal u graag meenemen naar een wekelijkse repetitie. Uiteraard geheel vrijblijvend. U kunt dan enkele repetities met het koor oefenen, alvorens u besluit om wel/geen lid te worden. 

We repeteren elke maandagavond van 19.45 -22.00 uur (incl. pauze) in de Immanuelkerk, Stationsstraat 137 te Ermelo.
In juli en augustus krijgen de stembanden rust en komt het koor welverdiend op adem.

Dus mannen die van zingen en van gezelligheid houden …………., u wordt van harte uitgenodigd om op een repetitieavond te komen kijken, luisteren en te oefenen. 

Nadere informatie

Secretariaat EMK

Jasmijnweg 67
3852 GH ERMELO
T: 0341 557203
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Bankrekening
IBAN NL07 RABO 0317 795112
Kamer van Koophandel
Dossier nr.: 08 1495 83.

Aangesloten bij:
Koninklijke Christelijke ZangersBond.

Inloggen ledenportaal

Uw privacy

Bij elk bezoek aan onze site wordt automatisch uw (tijdelijke) ip-adres herkend en zo mogelijk de site of e-mail van herkomst. Wij bewaren en gebruiken deze gegevens niet als individuele (persoons)gegevens, maar alleen om de navigatie en bezochte pagina's van onze site te analyseren om hiermee de bekendheid, functionaliteit en inhoud van onze site (en e-mails) te kunnen verbeteren. Om onze dienstverlening te optimaliseren worden via onze site in zeer beperkte mate zogenaamde cookies op uw computer geplaatst. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat u bij een bezoek aan onze site niet herhaaldelijk dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Deze gegevens blijven op uw eigen computer en worden door ons niet voor andere doeleinden gebruikt. Overigens is hetgeen in cookies wordt opgeslagen mede afhankelijk van uw eigen browserinstellingen.

E-mailadressen

Wij bewaren en gebruiken uitsluitend e-mail adressen die rechtstreeks aan ons worden opgegeven of waarvan bij opgave duidelijk is dat ze aan ons worden verstrekt. Wij gebruiken een e-mail adres alleen waarvoor dit aan ons is opgegeven en voor zover daarvoor ook toestemming is verleend. Deze toestemming is te allen tijde weer in te trekken via onze site of door dit op een andere wijze aan ons mee te delen. Wij verstrekken nooit e-mail adressen aan derden t.b.v. commerciële doeleinden.
Als u wenst te reageren op ons privacybeleid of als u vindt dat onze site of ons handelen hiermee niet in overeenstemming is, vragen wij u contact met ons op te nemen.

Reageren

In het geval dat wij uw informatie willen gaan gebruiken voor doeleinden, die (nog) niet zijn voorzien in dit privacybeleid, zullen wij dit vooraf meedelen, zodat u uw toestemming hieraan kunt onthouden. Op verzoek verlenen wij aan u toegang tot alle informatie die wij van u vasthouden en bieden wij u de mogelijkheid om eventuele onjuiste gegevens te corrigeren. Hiervoor kunt u contact met ons opnemen.

U kunt reageren door een e-mail te versturen naar het secretariaat.

Klik hier voor de volledige tekst van het privacybeleid van het Ermelo’s MannenKoor.